Стопкадър Нова ТвДепутатът от БСП Драгомир Стойнев обвини управляващите, че са

...
Стопкадър Нова ТвДепутатът от БСП Драгомир Стойнев обвини управляващите, че са
Коментари Харесай

Стойнев, БСП: Правителството излъга миньорите

Стопкадър Нова Тв

Депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев упрекна ръководещите, че са излъгали протестиращите миньори.

Следете какво ще се случи на 15 октомври, тъй като първото заричане към миньорите е, че държавно управление би трябвало да е предоговорило към този момент Плана за възобновяване и резистентност. Тоест, да бъде намалени въглеродните излъчвания с 40 % по отношение на 2019 година в понеделник. Правителството трябва да го е преговорило, в случай че не го е преговорило, значи за следващ път Българска социалистическа партия е права, че това държавно управление просто хвърля прахуляк в очите на хората, съобщи Стойнев в " Пресечна точка " по Нова Тв. 

След като министър председателят Денков проведе прословутата среща със синдикатите и миньорите, бе подписано споразумение и първа точка от това съглашение е, че до 15 октомври този План би трябвало да бъде п предоговорен. Обещават на миньорите неща, които те са неспособни да ги свършат. Като са неспособни, да си подадат оставката, съобщи още Драгомир Стойнев.

Той удостовери, че социалистите ще внесат нов избор на съмнение към държавното управление, този път за Националната сигурност, защото имали възприятие, че в Народното събрание се работи повече за решение на проблемите на Украйна, в сравнение с българските жители.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР